Fotopresentatie Cuba

Cuba is een land in het Caribisch Gebied. Het land Cuba bestaat uit 4.195 eilanden met een gezamenlijke oppervlakte van 110.992 km². Het grootste hiervan is het hoofdeiland Cuba, met een lengte van 1250 kilometer en een breedte van 191 km. Dit is tevens het grootste eiland in de Caribische Zee, en ongeveer twee en een half keer zo groot als Nederland. Cuba wordt in het noorden begrensd door de Golf van Mexico en de Atlantische Oceaan, in het oosten door de Windward Passage, in het zuiden door de Caribische Zee en in het westen door de Straat Yucatan.

Cuba kenmerkt zich door de taltijk gekleurde huizen en flatgebouwen. Ook de oude kleurige auto's kom je daar nog veelvuldig tegen. Ook staat het land bekend om zijn cubanen, grote dikke sigaren die daar door zowel mannen als vrouwen worden gerookt. 

De presentatie wordt gegeven door 3 leden van onze Fotocommunity t.w. Nico Oussoren, Jaap Vlugt en Claudia Meijer. Tijdens de fotopresentatie krijg je vooral heel veel beelden te zien. Beelden van alle facetten die Cuba rijk is. Tussendoor wordt ook in het kort de bijbehorende informatie verteld. Het wordt een kleurrijk gevulde avond met een kopje koffie/thee en een drankje met wat nootjes.

Je kunt je opgeven door het formulier rechts onderaan de pagina in te vullen.

Fotopresentatie Cuba Fotopresentatie Cuba Fotopresentatie Cuba

Meer informatie

Meer informatie & data

Maximale capaciteit:

40 personen

Inclusief:

koffie/thee en een drankje/nootje

Kosten:

€ 5,- per persoon

Adres:

Studio Arnold van der Zee, Groote Noord 4 in Monnickendam

Tijd:

20:00 u - 22:00 u

 

 

Aanmelden

Aanmelden voor de workshop: