Bambi Fotosafari

Bambi Fotosafari Bambi Fotosafari Bambi Fotosafari
Bambi Fotosafari Bambi Fotosafari

Wat gaan we doen?

Iedereen kent wel het lieve hertje uit het Walt Disney sprookje, Bambi. Er is niet voor niets gekozen voor dit zachte, lieve diertje want laten we eerlijk zijn, de reebruine ogen en de mooie vacht met witte vlekjes maakt deze ree ontzettend aandoenlijk en schattig. Een Bambisafari zal dan ook onze harten doen smelten bij het vastlegen van zoveel schattigheid. We hebben een gebied uitgezocht waar de Bambi's in grote getalen verblijven waardoor succes is verzekerd. We zullen ons heel rustig en stil door het gebied moeten begeven om de hertjes niet op de vlucht te laten slaan. Welke camerainstellingen heb je nodig? Welke lens? Compositie, beweging/bevriezing, het komt in deze fotosafari allemaal voorbij.

Verder zullen we, naast Bambi's, de veelzijdige natuur gaan fotograferen. Het gebied kent vele grassoorten, er zijn natuurlijk duinen en ook komen we veel bomen en begroeiing tegen. De Amsterdamse Waterleidingduinen heeft zoveel te bieden. Het wordt een veelzijdige dag!

Programma

Programma

  • Camerainstellingen
  • Lensgebruik
  • Statiefgebruik
  • Compositie
  • Beweging/bevriezing
  • Detailfotografie in de natuur
  • Landschapsfotografie

 

Meer informatie

Meer informatie & data

Maximaal 8 personen

Datum: Vrijdag 27 mei 2022

Tijd: 13:00 uur - 18:00 uur

Kosten: € 39,- (voor niet-leden van FCW € 49,-)

Begeleiding: Arnold van der Zee, Fotograaf en docent

Aanmelden

Aanmelden voor de cursus:

Studio Arnold van der Zee gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om voor de registratie van uw aanmelding en om, indien noodzakelijk, contact met u op te nemen.

Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring en algemene voorwaarden.