Dierenportretten fotograferen

Dierenportretten fotograferen Dierenportretten fotograferen Dierenportretten fotograferen Dierenportretten fotograferen
Dierenportretten fotograferen Dierenportretten fotograferen Dierenportretten fotograferen Dierenportretten fotograferen Dierenportretten fotograferen Dierenportretten fotograferen

Wat gaan we doen?

Op een veilige manier wildlife fotograferen doen we natuurlijk in in Dierenpark Amersfoort! 

Voor een grote verscheidenheid aan wilde dieren is de dierentuin het juiste adres. Sluit je deze dag aan en laat je begeleiden naar een geheugenkaart vol bijzondere, kleurrijke dieren. Van mooie, roze flamingo´s tot grijze olifanten. Van prachtige zwarte panters tot helder witte ijsberen. 

Wat gaan we doen?

De juiste route is door Arnold van der Zee al uitgestippeld en loopt langs de meest fotogenieke dieren. Je krijgt uitleg over het fotograferen in de dierentuin. Belangrijk element van deze workshop is het fotograferen van dierenportretten. Standpunt is hierbij van belang maar ook de compositie speelt een grote rol. Hoe fotografeer je de dieren in hun verblijven want je hebt te maken met bewegende onderwerpen en tralies. Welke instelling of techniek gebruik je hiervoor? Hoe bevries je bijvoorbeeld een vliegende vogel of welke instelling heb je nodig in de binnenverblijven. Nabewerking van onder meer dierenportretten is essentieel. Denk dan bijvoorbeeld aan het maken van uitsnedes. Ook dit wordt mondeling uitgelegd. Kortom een veelzijdige workshop met een prachtig onderwerp; wilde dieren.

 

Programma

Programma

  • Camera-instellingen
  • Dierenportretten 
  • Fotografie in de dierentuin
  • Het juiste moment
  • Standpunt
  • Compositie
  • Bevriezing

 

Meer informatie

Meer informatie & data

Datum:

Zaterdag 11 maart 2023

Aanvang:

13:00 uur

Einde:

16:00 uur

Kosten:

 

Begeleiding:

Arnold van der Zee, fotograaf en docent

 

Deze workshop bieden we aan in samenwerking met CameraNu.nl.

Aanmelden

Aanmelden voor de workshop:

Studio Arnold van der Zee gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om voor de registratie van uw aanmelding en om, indien noodzakelijk, contact met u op te nemen.

Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring en algemene voorwaarden.