Elfia

Elfia Elfia Elfia Elfia Elfia Elfia Elfia
Elfia Elfia Elfia Elfia Elfia Elfia

Wat gaan we doen?

(Vanwege Covid-19 vind het evenement niet plaats in Haarzuilen maar in Arcen) Elfia kan omschreven worden als een evenement, een kostuumevenement, met verbazingwekkende en schitterende kostuums; met levendige optredens, sensationele shows en marktkramen waar je spullen kan kopen waar je niet van het bestaan af wist. Voor fotografen ontvouwt zich een groot Cosplay decor waar je met je camera helemaal los kunt gaan. De omgeving van het landgoed maakt dit spektakel nog groter. De kunst van deze vorm van fotografie is om een sfeer vast te leggen alsof de fantasy wereld werkelijkheid is. In de bewerking kun je ervoor zorgen dat de beelden er niet uitzien als een gekostumeerd bal maar als een werkelijkheid. Zorg er daarom voor dat alle moderne elementen buiten beeld blijven. Arnold van der Zee zal je begeleiden in de camerainstellingen, de communicatie met de modellen en de creatieve mogelijkheden die deze dag biedt. Meld je snel aan i.v.m. aanvragen van fotopas.

Programma

Programma

  • Camerainstellingen
  • Communicatie met de modellen, hoe breng je het verwachte resultaat over
  • Lensgebruik
  • Kleurgebruik
  • Inflitsen
  • Zwart wit mogelijkheden
  • Creatieve mogelijkheden

Meer informatie

Meer informatie & data

Datum:

Zaterdag 19 september 2020

Maximaal aantal deelnemers:

10 personen

Start:

11:00 uur

Retour:

tot ongeveer 19:00 uur, we pakken het blauwe uurtje nog mee

Inbegrepen koffie/thee

Kosten:

€ 69,-  (voor leden van FCW € 59,-)

De boeking is definitief na betaling van deze fotografie-activiteit. U ontvangt hiervoor per mail een factuur en een betaallink, waarmee u het bedrag via IDEAL kunt betalen. 

Begeleider:

Arnold van der Zee, fotograaf en docent

Aanmelden

Aanmelden voor de cursus:

"

Studio Arnold van der Zee gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om voor de registratie van uw aanmelding en om, indien noodzakelijk, contact met u op te nemen.

Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring en algemene voorwaarden.