Herfstfotosafari, de Hoge Veluwe

Wat gaan we doen?

In de herfst gebeurt er van alles in de natuur. Heel zichtbaar is natuurlijk het veranderen van de kleuren van de bomen en heide. Ook aan de grond gebeurt van alles. Prachtige mossen en varens maar ook de zachte schorsen van de dennen en struiken zorgen voor prachtige onderwerpen om te fotograferen.

We zullen verschillende locaties bezoeken in het Kröller Müller Park De Hoge Veluwe. Per fiets zullen wij deze locaties bezoeken. Hiervoor zijn vooraf fietsen gereserveerd. We arriveren op de Koperen Kop en fietsen gedurende 20 minuten naar het stuifzand 'De Pollen'. De tweede locatie is de 'Deelense Was'.  Jachthuis St. Hubertus is onze volgende stop en we eindigen in de openbare beeldentuin van het Kröller Möller Museum.

We gaan prachtige tegenlicht opnames maken. Ook zal macro/detailfotografie ruimschoots worden behandeld. Kleurgebruik, compositie en HDR, het komt allemaal aan bod. De prachtige landschappen met verschillende bomen en beplanting zijn een prachtig decor om al deze technieken op uit te proberen. Je creativiteit zal een enorme boost krijgen bij zoveel inspiratie die Hoge Veluwe te bieden heeft.

Programma

Programma

  • Tegenlicht fotografie
  • Macro/Detailfotografie
  • Landschapsfotografie
  • Compositie
  • Kleurgebruik
  • HDR
  • Niveaus 

Meer informatie

Meer informatie & data

Maximaal: 12 personen

Inbegrepen:

Instuctie vooraf, fotografische begeleiding onderweg, fietsverhuur, entree Kröller Müller Park

Vervoer: 

Op basis van met elkaar meerijden, de brandstofkosten worden gedeeld

Datum:

Zaterdag 6 oktober 2018

Tijd:

8:30 u - 15:00 u 

Kosten:

€ 69,- (voor leden van FCW € 59,-)

Begeleiding:

Arnold van der Zee, Fotograaf en docent

Ruud Hilderink, reisbegeleiding, kenner van het gebied

Aanmelden

Aanmelden voor de cursus:

Studio Arnold van der Zee gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om voor de registratie van uw aanmelding en om, indien noodzakelijk, contact met u op te nemen.

Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring en algemene voorwaarden..