Modelfotografie op de autosloop

Modelfotografie op de autosloop Modelfotografie op de autosloop Modelfotografie op de autosloop
Modelfotografie op de autosloop Modelfotografie op de autosloop Modelfotografie op de autosloop Modelfotografie op de autosloop

Wat gaan we doen?

Een autosloop heeft de vervalfactor die heel inspirerend kan werken voor fotografen. Urbexfotografie is daar ook een voorbeeld van. De autosloop die we gaan bezoeken tijdens deze foto-excursie is De Ooyevaar in Blokker en Adema in Alkmaar. Om het verval nog nadrukkelijker weer te geven kunnen degene die dat willen in HDR gaan werken. Ook zwart-wit is heel geschikt voor deze vorm van fotografie. Mooi contrastrijk om de sfeer te vergroten. We gaan naast detailfotografie, zwart wit fotografie en HDR fotografie ook werken met een model. Het model zal in schril contrast staan met de uitstraling van de autosloop hetgeen mooie beelden zal opleveren. Detailfotografie van roestonderdelen en uitsnedes van het verval geven ook mooie resultaten. 

Programma

Programma

  • HDR fotografie
  • Zwart/wit fotografie
  • Detailfotografie
  • Werken met een model
  • Compositie
  • Werken met statief

Meer informatie

Meer informatie & data

Datum: 

Zaterdag 24 november 2018

Tijd:

9:00 u. - 15:00 u

Kosten:

€ 69,- (voor leden FCW € 59,-)

 

Aanmelden

Aanmelden voor de cursus:

Studio Arnold van der Zee gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om voor de registratie van uw aanmelding en om, indien noodzakelijk, contact met u op te nemen.

Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring en algemene voorwaarden..