Modellen op Marken in klederdracht

Wat gaan we doen?

Marken is een voormalig eiland, nu een schiereiland, in het Markermeer dat sinds 1957 via een dijk met het vasteland verbonden is. Al minstens een eeuw is het voormalige vissersdorp een toeristische trekpleister. De opvallende klederdracht van Marken heeft daaraan bijgedragen. Karakteristiek zijn de houten huizen op palen. Nog ouder zijn de zogenaamde "werven", kunstmatige verhogingen waarop werd gewoond.

Het is duidelijk dat geheel Marken een prachtig decor is van oude huizen, sfeer van weleer en de kenmerkende bouwstijl van Marken. In combinatie met de traditionele klederdracht is het een feest om te fotograferen. Er zijn modellen in verschillende leeftijden waaronder ook kinderen. Ons doel is om de sfeer van het vroegere Marken vast te leggen. Hierin wordt je begeleidt door Arnold van der Zee. Zowel vooraf in het theoretische gedeelte maar ook ter plaatse krijg je ondersteuning.

We starten met een deel theorie. Bij aankomst op Marken gaan we tot 13:00 uur modellen fotograferen en vervolgens tot 15:00 uur gaan we authentiek Marken vast leggen. 

Programma

Programma

  • Modelfotografie
  • Communicatie met de modellen
  • Camera-instellingen
  • Sfeer in de foto
  • Zwart-wit gebruik
  • Inflitsen

Meer informatie

Meer informatie & data

Datum:

Zaterdag 4 mei 2019

Tijd:

9:30 u - 15:00 u.

Kosten:

€ 89,- (leden FCW € 79,-)

De boeking is definitief na betaling van deze fotografie-activiteit. U ontvangt hiervoor per mail een factuur en een betaallink, waarmee u het bedrag via IDEAL kunt betalen. 

Begeleiding:

Arnold van der Zee, Fotograaf en Docent  

Aanmelden

Aanmelden voor de cursus:

Studio Arnold van der Zee gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om voor de registratie van uw aanmelding en om, indien noodzakelijk, contact met u op te nemen.

Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring en algemene voorwaarden.