Natuurfotografie, Utrechtse Heuvelrug

Wat gaan we doen?

UITGESTELD TOT NADER ORDER! Door haar ligging en schoonheid is de Utrechtse heuvelrug al eeuwenlang een plek waar mensen tot rust komen en nieuwe energie krijgen. Rijke stedelingen bouwden niet voor niets juist hier hun buitenplaatsen; dicht bij de stad maar toch midden in de natuur. Hier wordt de historie gekoesterd terwijl tegelijkertijd iedereen de heuvelrug op zijn manier kan beleven. Of je nu komt voor een rustige wandeling, avontuurlijke mountainbike tocht of voor een interessante foto-excursie, iedereen beleeft hier een geweldige dag.

Onder fotografische begeleiding van Arnold van der Zee kom je langs prachtige Flora & Fauna die je op de juiste wijze gaat vastleggen. Zo vindt je er bossen, heide en uiterwaarden, zandheuvels en dieren waaronder reeën en dassen, vogels en nog tal van andere kleine dieren. De focus ligt op landschapsfotografie en detailfotografie. Hierin wordt je uitgebreid begeleid.

 

Programma

Programma

  • Landschapsfotografie
  • Detailfotografie
  • Compositie
  • Camera-instellingen
  • Statief gebruik
  • Kleurgebruik

Meer informatie

Meer informatie & data

Datum:

zaterdag 9 mei 2020

Tijd:

9:00 u - 15:00 u

Kosten:

€ 59,- (niet-leden betalen € 69,-)

Begeleiding:

Arnold van der Zee, fotograaf en docent

Aanmelden

Aanmelden voor de cursus:

"

Studio Arnold van der Zee gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om voor de registratie van uw aanmelding en om, indien noodzakelijk, contact met u op te nemen.

Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring en algemene voorwaarden.