Roofvogels Fotograferen

Roofvogels Fotograferen Roofvogels Fotograferen Roofvogels Fotograferen Roofvogels Fotograferen Roofvogels Fotograferen Roofvogels Fotograferen
Roofvogels Fotograferen Roofvogels Fotograferen Roofvogels Fotograferen Roofvogels Fotograferen Roofvogels Fotograferen Roofvogels Fotograferen Roofvogels Fotograferen

Wat gaan we doen?

Tijdens de 3-uur durende roofvogelfotografie workshop wordt er gevlogen met veel soorten roofvogels, uilen, gieren, maraboes, ooievaars etc. Deze vogels kunnen vliegend en in portret worden gefotografeerd.
Er zijn verschillende soorten valken, buizerds en arend soorten. Ook zijn er natuurlijke objecten zoals boomstammen en stronken waar de vogels op landen en vanaf wegvliegen. De vogels worden in vrije vlucht gevlogen en zitten niet aan kettinkjes. Er zullen zelfs verschillende vogels zonder leertjes aan de poten vliegen. Tevens wordt er bij een aantal vogels een natuurlijke prooi aangeboden voor extra spectaculaire beelden.

Tijdens deze workshop krijg je alle instructies om de snelheid te bevriezen op beeld maar ook om je autofocus instellingen te veranderen. 

Naast de roofvogels zijn er ook andere bijzondere dieren om te fotograferen, zoals een uilnachtzwaluw, Noordelijke en Zuidelijke hoornraaf, maraboes en ooievaars.
Het is een veelzijdige workshop met een grote verscheidenheid aan mogelijkheden. (Koffie & Thee inbegrepen).

Programma

Programma

Het volledige programma volgt nog!

Meer informatie

Meer informatie & data

Datum:

Zaterdag 4 decemeber

Tijd: 

Tijden volgen (duur van de workshop, 3 uur)

Kosten:

€89,00 voor leden (€99,00 voor niet-leden)

Begeleiding:

Arnold van der Zee

 

Aanmelden

Aanmelden voor de workshop:

"

Studio Arnold van der Zee gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om voor de registratie van uw aanmelding en om, indien noodzakelijk, contact met u op te nemen.

Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring en algemene voorwaarden.