Roofvogels fotograferen

Wat gaan we doen?

Je krijgt niet vaak de gelegenheid om oog in oog te staan met prachtige roofvogels. En om dan ook nog de mogelijkheid te hebben om deze bijzondere vogels te fotograferen dat is helemaal uniek. Tijdens deze workshop gaat dit wel gebeuren. Bij een officiële valkenier worden de vogels speciaal voor ons in een geschikte ruimte geplaatst. Dit geeft ons de gelegenheid om van heel dichtbij de vogels te fotograferen. De prachtige ogen en schitterende veren kunnen daardoor close-up worden vastgelegd. De vogels zitten ten tijde van de workshop vast en kunnen ons dus geen kwaad doen. 

We gaan werken met statief en gebruiken mooie scherpte-diepten. Ook gaan we aan de slag met studioverlichting. Probeer de blik van de vogels te vangen en laat de kleuren goed tot z'n recht komen. Arnold van der Zee zal gedurende de gehele workshop uitleg geven over de hierboven genoemde technieken. 

Programma

Programma

  • Camerainstellingen
  • Macrofotografie
  • Studioverlichting
  • Scherpte-diepte
  • Statief gebruik

Meer informatie

Meer informatie & data

Maximaal 8 deelnemers

Datum:

Zaterdag 11 mei

Tijd:

12:30 u - 15:30 u

Kosten:

€ 49,-

De boeking is definitief na betaling van deze fotografie-activiteit. U ontvangt hiervoor per mail een factuur en een betaallink, waarmee u het bedrag via IDEAL kunt betalen. 

Begeleiding:

Arnold van der Zee, fotograaf en docent

Aanmelden

Aanmelden voor de workshop:

Studio Arnold van der Zee gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om voor de registratie van uw aanmelding en om, indien noodzakelijk, contact met u op te nemen.

Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring en algemene voorwaarden.