Urbex Fotografie in Charleroi

Urbex Fotografie in Charleroi Urbex Fotografie in Charleroi Urbex Fotografie in Charleroi Urbex Fotografie in Charleroi Urbex Fotografie in Charleroi Urbex Fotografie in Charleroi Urbex Fotografie in Charleroi
Urbex Fotografie in Charleroi Urbex Fotografie in Charleroi Urbex Fotografie in Charleroi Urbex Fotografie in Charleroi Urbex Fotografie in Charleroi Urbex Fotografie in Charleroi

Wat gaan we doen?

Charleroi staat bekend als de meest deprimerende plek van Europa. Reden om deze stad met een bezoek te verblijden om heerlijk te gaan fotograferen. We gaan tijdens deze excursie tal van urban locaties bezoeken. Zo doen we een oude koeltoren aan en maken een fotostop bij een vervallen treindepot. Ook bezoeken we een verlaten metrostation en wandelen we door het allerdeprimerendste straatje van Charleroi. Verder fotograferen we een oud zwembad en een oude mijnwerkplaats. We moeten hierbij wel een slag om de arm houden omdat we ter plaatse moeten kijken of het nog steeds veilig is.

Bij Urbexfotografie is HDR een veel gebruikte techniek. Hier gaan we dan ook aandacht aan besteden. Ook met zwart-wit fotografie kun je de sfeer van verval goed weergeven. We gaan werken met contrast en experimenteren met verschillende intensiteit. Bij deze vorm van fotografie is het belangrijk de deprimerende sfeer te vangen en te versterken. Hier wordt je in begeleid. Je gaat naar huis met een kaart vol prachtige 'naargeestige' beelden.

 

Programma

Programma

  • HDR fotografie
  • Zwart-wit fotografie
  • Gebruik van contrast
  • Compositie
  • Camerainstellingen 
  • Statief gebruik
  • Groothoeklens

Meer informatie

Meer informatie & data

Datum:

Zaterdag 14 augustus 2021

Tijd:

6:30 uur verzamelen bij de Grote Kerk

16:00 uur retour

Kosten:

€ 89,- (voor leden FCW € 79,-)

De boeking is definitief na betaling van deze fotografie-activiteit. U ontvangt hiervoor per mail een factuur en een betaallink, waarmee u het bedrag via IDEAL kunt betalen. 

Begeleiding:

Arnold van der Zee, fotograaf en docent

Aanmelden

Aanmelden voor de cursus:

"

Studio Arnold van der Zee gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om voor de registratie van uw aanmelding en om, indien noodzakelijk, contact met u op te nemen.

Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring en algemene voorwaarden.