Voor dag & dauw

Wat gaan we doen?

(KOMT TE VERVALLEN, WORDT LATER OPNIEUW INGEPLAND) Kom vroeg uit de veren en fotografeer de ochtendgloren. In de stilte van het landschap gaan we de mooie schemer en zonsopkomst vastleggen. Op een fotogenieke locatie in Zuiderwoude vind je de juiste ingrediënten: Landerijen, water, vogels, water- en landdieren en een leuk dorpskerkje. Op het tijdstip dat we aanwezig zijn kunnen we mooie tegenlicht opnamen maken. Ook het goude uurtje is er in de ochtend. Verder wellicht een beetje mist en de prachtige pastelkleuren in de morgen. Met gunstig gestemde weergoden kunnen we ook de opkomst van de gouden ploert fotograferen. Jammer dat de zonsopkomst zo kort duurt maar we gaan tevens eem ander locatie bezoeken met dezelfde ingrediënten op korte afstand van de eerste locatie. Er is zoveel te fotograferen dat je absoluut met een kaart vol prachtig beeldmateriaal naar huis gaat. 

(inclusief ontbijt en koffie/thee op locatie)

Programma

Programma

  • Statiefgebruik
  • Camera-instellingen
  • Bracketing
  • Tegenlicht
  • Witbalans

Meer informatie

Meer informatie & data

Datum:

Zaterdag 2 mei 2020

Tijd:

5:00 u - 9:00 u.

Kosten:

€ 39,- (leden FCW € 29,-)

De boeking is definitief na betaling van deze fotografie-activiteit. U ontvangt hiervoor per mail een factuur en een betaallink, waarmee u het bedrag via IDEAL kunt betalen. 

Begeleiding:

Arnold van der Zee, fotograaf en docent

Aanmelden

Aanmelden voor de cursus:

"

Studio Arnold van der Zee gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om voor de registratie van uw aanmelding en om, indien noodzakelijk, contact met u op te nemen.

Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring en algemene voorwaarden.