Wildlife fotografie, Hoenderdael

Wildlife fotografie, Hoenderdael Wildlife fotografie, Hoenderdael Wildlife fotografie, Hoenderdael Wildlife fotografie, Hoenderdael
Wildlife fotografie, Hoenderdael Wildlife fotografie, Hoenderdael Wildlife fotografie, Hoenderdael Wildlife fotografie, Hoenderdael Wildlife fotografie, Hoenderdael

Wat gaan we doen?

Wildlifefotografie is het op beeld vastleggen van de fauna in een bepaald gebied. De opnames worden gemaakt tijdens natuurlijke handelingen als vluchten, jagen, paargedrag of foerageren. Wildlifefotografie is een onderdeel van natuurfotografie.

In park Hoenderdael vind je een grote verscheidenheid aan wilde dieren in hun natuurlijke omgeving. Hier kunnen zij leven alsof zij leven in de natuur, met een groot deel van hun natuurlijk gedrag. Leeuwen, bruine beren uit Bulgarije, vrolijke ringstaartmaki’s, bontgekleurde lori’s en rondspringende wallaby’s. Dierenpark Hoenderdaell laat bezoekers kennismaken met verschillende soorten dieren, waarvan sommigen ook vrij door het dierenpark lopen.

Wat Dierenpark Hoenderdael bijzonder maakt, is dat de dieren en hun welzijn centraal staan. In het park wordt de natuurlijke leefomgeving zo goed mogelijk nagebootst. De dierenverblijven staan in een prachtig uitgestrekt natuurgebied. 

Je zult begrijpen dat dit park uitermate geschikt is voor een workshop wildlife fotografie. In de workshop zal duidelijk worden op welke manier deze dieren gefotografeerd dienen te worden. Welke instellingen je gebruikt, hoe om te gaan met de beweging. Het juiste moment vastleggen is cruciaal. Je kunt de dieren natuurlijk niet regisseren dus wordt je geduld en inzicht aangesproken. Het wordt een veelzijdige workshop met een grote verscheidenheid aan allerlei soorten wilde dieren.

Programma

Programma

  • Camera-instellingen
  • Statiefgebruik
  • Bevriezen/beweging
  • Compositie
  • Kleurgebruik
  • Lensgebruik
  • Standpunt 

Meer informatie

Meer informatie & data

Datum:

zaterdag 26 juni 2021

Tijd:

9:00 uur - 15:00 uur

Kosten:

€ 49,00 (niet- leden betalen € 55,00) 

Begeleiding:

Arnold van der Zee, fotograaf en docent

 

Aanmelden

Aanmelden voor de cursus:

"

Studio Arnold van der Zee gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om voor de registratie van uw aanmelding en om, indien noodzakelijk, contact met u op te nemen.

Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring en algemene voorwaarden.