Wildlife fotografie, Hoenderdael

Wildlife fotografie, Hoenderdael Wildlife fotografie, Hoenderdael Wildlife fotografie, Hoenderdael Wildlife fotografie, Hoenderdael
Wildlife fotografie, Hoenderdael Wildlife fotografie, Hoenderdael Wildlife fotografie, Hoenderdael Wildlife fotografie, Hoenderdael Wildlife fotografie, Hoenderdael

Wat gaan we doen?

Afgedankte leeuwen, bruine beren uit Bulgarije, vrolijke ringstaartmaki’s, bontgekleurde lori’s en rondspringende wallaby’s. Dierenpark Hoenderdaell laat bezoekers kennismaken met verschillende soorten dieren – waarvan sommige ook vrij door het dierenpark lopen.

Wat Dierenpark Hoenderdaell bijzonder maakt, is dat de dieren en hun welzijn centraal staan. In het park wordt de natuurlijke leefomgeving zo goed mogelijk nagebootst. De dierenverblijven staan in een prachtig uitgestrekt natuurgebied. Dierenpark Hoenderdaell vangt ook regelmatig dieren in nood op en streeft er ook naar ze weer terug te plaatsen in de natuur. Daarom zijn er steeds andere dieren in het park te bewonderen.

Je zult begrijpen dat dit park uitermate geschikt is voor een workshop wildlife fotografie. In de workshop zal duidelijk worden op welke manier je het beste deze dieren kunt fotograferen. Welke instellingen je gebruikt, hoe om te gaan met beweging en vanuit een bepaald standpunt. Je kunt de dieren natuurlijk niet regisseren dus wordt je geduld en inzicht aangesproken. Naar hoe geweldig is het om deze wilde dieren in een natuurlijke omgeving vast te leggen. Het wordt een veelzijdige workshop met een grote verscheidenheid aan allerlei soorten wilde dieren.

Programma

Programma

  • Camera-instellingen
  • Statiefgebruik
  • Bevriezen/beweging
  • Compositie
  • Kleurgebruik
  • Lensgebruik
  • Standpunt 

Meer informatie

Meer informatie & data

Datum:

zaterdag 18 juli 2020 

Tijd:

9:00 uur - 15:00 uur

Kosten:

€ 49,00 (niet- leden betalen € 55,00) 

Begeleiding:

Arnold van der Zee, fotograaf en docent

 

Aanmelden

Aanmelden voor de cursus:

"

Studio Arnold van der Zee gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om voor de registratie van uw aanmelding en om, indien noodzakelijk, contact met u op te nemen.

Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring en algemene voorwaarden.