Zonsondergang en verlichte molens, Kinderdijk

Zonsondergang en verlichte molens, Kinderdijk Zonsondergang en verlichte molens, Kinderdijk Zonsondergang en verlichte molens, Kinderdijk
Zonsondergang en verlichte molens, Kinderdijk Zonsondergang en verlichte molens, Kinderdijk

Wat gaan we doen?

Ervaar onze workshop avondfotografie met de mooiste molens van Nederland onder leiding van fotograaf Arnold van der Zee. De molens zijn onderdeel van het Unesco wereld erfgoed. De molens zijn gebouwd rond 1740 en verkeren in perfecte staat. Een maal per jaar zijn de molens verlicht hetgeen een unieke beleving is. We gaan voor het blauwe uurtje! Om 20:22 gaat de zon onder naar de avond/nacht, we gaan ons opstellen langs de oever aldaar. Enige kenis van avond of nachtfotografie is makkelijk maar niet noodzakelijk. We behandelen statiefgebruik, ISO, manuele stand van de camera, selftimer en evt gebruik van ND filters voor extra creatieve effecten. Tot slot gaan we gezamelijk nog een drankje drinken. Brandpunt advies is groothoek lens en telelens. (Beelden Nicolet Visser)

 

 

 

     

 

Programma

Programma

  • Landschaps fotografie 
  • Nachtfotografie/avondfotografie
  • HDR High Dynamic Range
  • Lange sluitertijden i.c.m ND filters
  • Compositie vlakverdeling
  • Panorama's

Meer informatie

Meer informatie & data

Vertrek: 17:00 Studio Groote Noord 4 (met elkaar meerijden)

Aankomst: 18:30 uur
Retour:  21:00uur
Kosten: € 49,- p/persoon leden FCW /niet leden €59,-
De boeking is definitief na betaling van deze fotografie-activiteit. U ontvangt hiervoor per mail een factuur en een betaallink, waarmee u het bedrag via IDEAL kunt betalen.

Datum: 

woensdag 4 september

 

Aanmelden

Aanmelden voor de workshop:

"

Studio Arnold van der Zee gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om voor de registratie van uw aanmelding en om, indien noodzakelijk, contact met u op te nemen.

Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring en algemene voorwaarden.