7-dagen Dubai/Abu Dhabi

7-dagen Dubai/Abu Dhabi 7-dagen Dubai/Abu Dhabi 7-dagen Dubai/Abu Dhabi 7-dagen Dubai/Abu Dhabi 7-dagen Dubai/Abu Dhabi 7-dagen Dubai/Abu Dhabi 7-dagen Dubai/Abu Dhabi 7-dagen Dubai/Abu Dhabi
7-dagen Dubai/Abu Dhabi 7-dagen Dubai/Abu Dhabi 7-dagen Dubai/Abu Dhabi 7-dagen Dubai/Abu Dhabi 7-dagen Dubai/Abu Dhabi 7-dagen Dubai/Abu Dhabi 7-dagen Dubai/Abu Dhabi

Wat gaan we doen?

(Onder voorbehoud vanwege Covid-19) Dubai, één van de 7 Emiraten die de Verenigde Arabische Emiraten vormen, ligt aan de Perzische Golf en is iets kleiner dan de provincie Noord-Brabant. Bij de hoofdstad Dubai ligt een smalle baai van de Perzische Golf, Dubai Creek. Abu Dhabi is de hoofdstad van het emiraat Abu Dhabi en van de Verenigde Arabische Emiraten. Abu Dhabi ligt aan de Perzische Golf en is niet de grootste stad, want dit is de noordelijker gelegen stad Dubai. 

Abu Dhabi en Dubai kennen een warm woestijn klimaat. Het hele jaar kun je er genieten van warm weer. De periode april tot september staan te boek als heet tot zeer heet. De temperatuur in de woestijn rond Abu Dhabi ligt nog hoger en men kan hier in die periode dan ook zandstormen verwachten.

In de winter, die van november tot begin april loopt, is het nog prima vertoeven met een gemiddelde temperatuur van 25-28 graden. 

Bij aankomst op het vliegveld ontvang je een visum, geldig voor 3 maanden. De lokale munteenheid is de Dirham (Aed), je kunt er pinnen bij de ATM en overal betalen met creditcards.

Gedurende 6 dagen wordt je meegenomen in het sprookje van Dubai en Abu Dhabi. Uiteraard onder begeleiding van Arnold van der Zee met uitgebreide fotografische bijstand.

Samenvattend, een reis naar moderne steden met veel unieke locaties waar het prachtig fotograferen is. Deze reis onder begeleiding van Arnold van der Zee, een ervaren fotograaf, levert je een schitterende verzameling foto’s op. Er zijn volop mogelijkheden voor straat- architectuur, avond- en stadsfotografie.

Ps.Er zijn mogelijkheden om, individueel, de World-Expo in Dubai en Ferrari-World en het Louvre in Abu Dhabi te bezoeken.

 

 


 

 

Programma

Programma

Dag 1: Amsterdam – Dubai, vlucht, inchecken hotel in de oude stad. 

Dag 2: Langs de Creek, de oude haven en de goud- en specerijen souk. Eind van de middag rondvaart met abri over de kreek.

Dag 3: Met ferry langs Dubai naar Dubai Marina. In de middag architectuur fotograferen. Daarna de sunset over de rivier en vervolgens dineren in JLT. 

Dag 4: Bezoek aan de Dubai Mall en de Buhr Khalifa. 

Dag 5: Excursie naar Abu Dhabi en avondfotografie Moskee.

Dag 6: Bezoek aan de Fish Market in Abu Dhabi,  aansluitend Urbex fotografie in de desert

'Dag 7: Bezoek aan Kamelenfarm met kamelentour (Camel Hugging Therapy, Camel ride). In de middag retour airport en terugvlucht  naar Nederland

 

Meer informatie

Meer informatie & data

Vertrek: zondag 8 november, retour zaterdag 14 november 2020

Kosten: € 950,00 p/persoon

Prijs op basis van huidige ticket- en hotel tarieven, bij latere boekingen kunnen de kosten hoger zijn.

Hierbij is inbegrepen:

  • Retourticket Amsterdam Schiphol, incl. ruimbagage
  • 6 nachten hotel in Dubai op basis van een 2 persoons-kamer, incl ontbijt en wifi.

Niet inbegrepen zijn:

  • Evt meerkosten eenpersoonskamer (indien beschikbaar)
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Entreeprijzen en lokale excursies
  • Lunches en diners

 

Aanmelden

Aanmelden voor de fotoreis:

Studio Arnold van der Zee gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om voor de registratie van uw aanmelding en om, indien noodzakelijk, contact met u op te nemen.

Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring en algemene voorwaarden.